Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, CégeljárásEredeti kép

Elérhetőségeink | Google térkép


Várom megkeresését.

 

Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd,  Büntetőügyvéd, Büntetőjog,  Büntetőjogi védelem, Gazdasági büntetőjog

További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében,  ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás, Közlekedési jog

Ingatlanjog

Amennyiben Ön ingatlannal kapcsolatos ügyletet intéz (eladás, vétel, kiadás, bérlet, csere, ajándékozás, tartási szerződés) mindenképpen szüksége van jogi képviseletre.

Egy elhibázott, vagy az Ön számára kellő biztosítékokat nem nyújtó szerződés megkötésével sok bosszúságot vehet a nyakába, anyagi hátrány érheti és előfordulhat, hogy csak hosszú pereskedés végén tud jogainak érvényt szerezni.

A Dr. Barabás Ügyvédi Iroda vállalja minden, ingatlannal kapcsolatos jogügyletének lebonyolítását, a tanácsadástól a szerződéskötésen át, a földhivatali ügyintézésig.

Igaz, hogy az ingatlanok adásvétele esetén a vevő fizeti - így általában ő is bízza meg - az ügyben eljáró jogi képviselőt, de vannak esetek, amikor célszerű az eladónak is szakemberrel átnézetnie a szerződést. Ilyen eset lehet, ha az ingatlan terhelt vagy a vételár kifizetése kölcsönből, részletekben, esetleg csak egy későbbi időpontban történik meg.

Az ügyvédi iroda a fentieken kívül vállalja társasházi alapító okiratok elkészítését és módosítását; ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogokra vonatkozó szerződések elkészítését; illetve telekalakítások lebonyolítását is.

Informálódjon az ingatlanok tulajdonjogának átruházásához kapcsolódó terhekről is. Amennyiben az ügyvédi irodát megtiszteli bizalmával, az ingatlanok adásvételével kapcsolatos illeték és adókötelezettségekre vonatkozó információk tekintetében is szakszerű tájékoztatást nyújtok az Ön részére.

Röviden az  ingatlanszerzésre vonatkozó hatályos illeték szabályokról: ingatlan szerzése esetén a visszterhes vagyonátruházási illeték alapja – ha e törvény másképp nem rendelkezik – az ingatlan forgalmi értéke. Az illeték mértéke a vételár 4 %-a.

Lakástulajdon vásárlása esetén, ha a magánszemély vevő a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző három vagy azt követő egy éven belül eladja, az illeték alapja a vásárolt és az eladott lakástulajdon — terhekkel nem csökkentett — forgalmi értékének a különbözete. Ha a magánszemély vevő egy éven belül több lakástulajdont vásárol, illetve értékesít, akkor az illeték alapját képező értékkülönbözet megállapításánál minden egyes lakásvásárlással szemben a szerzést közvetlenül megelőző vagy követő — a fizetésre kötelezett számára kedvezőbb illetékalapot eredményező — egyetlen értékesítést lehet figyelembe venni.      

 

"Ezt a honlapot a Dr. Barabás Ügyvédi Iroda, a Veszprém Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak"

 

 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Dr. Barabas * 2000 - 2020 | Counter: 1219 / 1777
Dr. Barabas Zoltán ügyvéd | Veszprém | info@drbarabas.hu | Dr. Barabás Ügyvédi Iroda 8200. Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 15.
Start 2009. december 15.

Az Ügyvédi Iroda fő profilja büntetőjogi tanácsadás és az ügyfelek képviselete büntetőeljárások, szabálysértési, adóigazgatási, vagyonosodási és más közigazgatási hatósági eljárás során.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Ingatlannal kapcsolatos ügyletek intézése ingatlan eladás, ingatlan vétel, ingatlan kiadás, ingatlan bérlet, ingatlan csere, ingatlan ajándékozás, ingatlan tartási szerződés mindenképpen szüksége van jogi képviseletre, ingatlanjog, ingatlanjogi ügyintézés

Tulajdonos: Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Kapcsolat: info@drbarabas.hu

Címsorszöveg: Ingatlanjog - | Dr. Barabás Ügyvédi Iroda | Ingatlannal kapcsolatos ügyletek intézése ingatlan eladás, ingatlan vétel, ingatlan kiadás, ingatlan bérlet, ingatlan csere, ingatlan ajándékozás, ingatlan tartási szerződés mindenképpen szüksége van jogi képviseletre, ingatlanjog, ingatlanjogi ügyintézés

Szlogen: Barabás Ügyvédi Iroda 8200. Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 15.

Linkfelhő: ingatlanjog, ingatlanjogi ügyintézés, ingatlannal kapcsolatos jogügylet, földhivatali ügyintézés, Veszprém megyei ingatlannal kapcsolatos jogügylet, ingatlanok adásvételével kapcsolatos tájékoztatás, Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek

Készült: 2009. december 15.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: