Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, CégeljárásEredeti kép

Elérhetőségeink | Google térkép


Várom megkeresését.

 

Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd,  Büntetőügyvéd, Büntetőjog,  Büntetőjogi védelem, Gazdasági büntetőjog

További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében,  ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás, Közlekedési jog

Szolgáltatások

Büntetőeljárások

Amennyiben Önnel szemben valamely nyomozó hatóság, ügyészség vagy bíróság előtt eljárás indul bűncselekmény gyanúja miatt, forduljon bizalommal az ügyvédi irodához! Ismerje meg eljárási jogait és lehetőségeit! A jogszabályok ismeretén túl a napi gyakorlatban való tájékozottság a biztosíték, hogy Ön a legjobb helyre fordul problémájával. Önnek joga van a szakszerű védelemre, éljen vele!

Társasági jog, cégalapítás, cégügyek (e-cégeljárás)

Gazdasági társaságok alapítása, társasági szerződések módosítása, üzletrész adásvétel, társaságok átalakulása, megszüntetése és más a társasági jog körébe eső jogügyletét is lebonyolítjuk. Az ügyvédi iroda elkészíti társaságok vállalkozói szerződéseit, a már előkészített szerződéseket véleményezzük. Vállajuk cégek képviseletét peres és nem peres eljárásokban, követeléseik érvényesítését, valamint gazdasági társaságok állandó képviseletét.

A Dr. Barabás Ügyvédi Iroda rendelkezik az elektronikus cégeljárás lefolytatásához szükséges feltételekkel, így gyorsan és szakszerűen  bonyolódik  a cégbejegyzés, és a társasági szerződések változásának bejegyzése. A cégbejegyzéssel vagy változás bejegyzéssel egyidejűleg az ügyvédi irodában elkészül az ügyvezető aláírási címpéldánya is, így ez már nem  igényel további ügyintézést.

Ingatlannal kapcsolatos jogügyletek

Az ügyvédi iroda teljes körű ügyvédi szolgáltatást nyújt az ingatlanokkal összefüggő első jogi konzultációtól kezdve az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig.

Jogok és tények felülvizsgálata, ingatlanjogi tanácsadás, lakás és egyéb ingatlan adásvételi szerződés, csereszerződés, ajándékozási szerződés, bérleti szerződés, használati szerződés, tartási szerződés, életjáradéki szerződés és egyéb a tulajdonjog átruházására irányuló okiratok elkészítése és véleményezése. Ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogokra vonatkozó szerződések elkészítése. Az ügyvédi iroda vállalja telekalakítások (telekösszevonás, telekmegosztás) lebonyolítását.

Szerződések szerkesztése, ellenjegyzése

A szerződések előkészítése során az ügyféllel történő beszélgetés és a rendelkezésre álló okiratok áttanulmányozását követően felmérjük a lehetséges veszélyforrásokat és a szerződést a szükséges biztosítékokkal bástyázzuk körbe, a későbbi viták elkerülése végett. A megbízható, ügyvéd által szerkesztett és ellenjegyzett szerződéssel sok problémát előzhet meg és megkímélheti magát a komolyabb veszteségektől.

Az ügyvédi ellenjegyzés kiemelt jelentőségére tekintettel fontosnak tartjuk ügyfeleinket tájékoztatni az ügyvédi ellenjegyzés legfontosabb szabályairól: A szerződés ellenjegyzésével az ügyvéd egyrészt azt igazolja, hogy az ellenjegyzett szerződés a felek kinyilvánított akaratának és a jogszabályoknak megfelel, másrészt az ügyvéd azt igazolja, hogy a szerződésben megjelölt felek a szerződést saját kezűleg, az ügyvéd előtt vagy az ügyvéd helyettese előtt írták alá. Ügyvéd csak olyan okiratot láthat el ellenjegyzéssel, ami saját vagy irodája közreműködésével jött létre. Az ügyvéd tehát nem ellenjegyezhet olyan szerződést, amit nem ő szerkesztett, és amit nem előtte vagy helyettese előtt írtak alá.

Az ügyvédi munkadíj:

Az ügyvédi megbízási díj (munkadíj) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét - a tisztesség és a méltányosság szem előtt tartásával - a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg.

Az ügyvédi megbízási díj (munkadíj) jellemzően függ attól, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik.

Mivel az Ügyvédi Kamara állásfoglalása szerint, az ügyvédi díjszabás továbbra sem tehető közzé az ügyvédi honlapon, csak arra van lehetőség, hogy az Ön kifejezetten erre irányuló kérésére, az irányadó díjszabásról telefonon, illetve személyesen tájékoztassam. 
 

 

   

 

"Ezt a honlapot a Dr. Barabás Ügyvédi Iroda, a Veszprém Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak"

 

 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Dr. Barabas * 2000 - 2020 | Counter: 1226 / 1784
Dr. Barabas Zoltán ügyvéd | Veszprém | info@drbarabas.hu | Dr. Barabás Ügyvédi Iroda 8200. Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 15.
Start 2009. december 15.

Az Ügyvédi Iroda fő profilja büntetőjogi tanácsadás és az ügyfelek képviselete büntetőeljárások, szabálysértési, adóigazgatási, vagyonosodási és más közigazgatási hatósági eljárás során.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Amennyiben Önnel szemben valamelyik nyomozó hatóság vagy bíróság előtt eljárás indul bűncselekmény gyanúja miatt, forduljon hozzánk bizalommal! Ismerje meg eljárási jogait és lehetőségeit...

Tulajdonos: Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Kapcsolat: info@drbarabas.hu

Címsorszöveg: Bemutatjuk szolgáltatásainkat - | Dr. Barabás Ügyvédi Iroda | Amennyiben Önnel szemben valamelyik nyomozó hatóság vagy bíróság előtt eljárás indul bűncselekmény gyanúja miatt, forduljon hozzánk bizalommal! Ismerje meg eljárási jogait és lehetőségeit...

Szlogen: Barabás Ügyvédi Iroda 8200. Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 15.

Linkfelhő: Veszprém-megyei ügyvédi iroda, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ügyvéd Balatonfüred, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső,Ittas vezetés, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Ügyvéd, Ügyvédek

Készült: 2009. december 15.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: